Om/kontakt

Time to sell

Om Ulrika Sundblad och TimeToSell

 

Ulrika Sundblad äger och driver TimeToSell. Är Diplomerad marknadsekonom IHM Business School, DIHM. Certifierad SDI handledare i nivå 1.

 

Sedan 25 år har Ulrika Sundblad en gedigen bakgrund inom telemarketing som säljchef och säljcoach.

 

”Jag är stolt över att vara säljare. Det är de konkreta resultaten som driver mig. Belöningen är mötena med mina nöjda kunder. Både för kunden och för mig.”

 

Sedan början av nittiotalet har Ulrika Sundblad byggt upp och drivit externa callcenter som ägare och VD.

 

Idag är Ulrika Sundblad främst verksam inom bland annat områdena bank/försäkring/finans, läkemedel, bilindustrin, livsmedelsindustrin, förlagsverksamhet och välgörenhet.

 

 

 

 

 

 

 

 

“Det är klokt att fråga någon vad man letar efter, innan man börjar leta”

A. A. Milne

Kontakt

  • ulrika.sundblad@timetosell.se
  • 0708-76 79 06

 

Röster om Ulrika Sundblad

 

"Jag har samarbetat med Ulrika Sundblad sedan 2005 då jag anlitade henne för att hjälpa mig med besöksbokning.

 

Ulrika Sundblad har även utbildat fadderavdelningen och företagssäljare på SOS Barnbyar. Att en säljare är professionell, påläst och kan driva en affärsprocess är en självklarhet för Ulrika Sundblad.

 

Vi har samsyn på säljrollen; hur man bygger en positiv, långsiktig affärsrelation och kommer till avslut. Plus att vi har mycket trevligt och skrattar en hel del!"

Pia Watkinson, SOS Barnbyar

Chef Företagssamarbeten och stora givare

 

 

 

"Jag har känt Ulrika Sundblad under många år och haft förmånen att som kund inom olika bank- och finansuppdrag kunnat dra nytta av mycket goda resultat.

 

En av Ulrika Sundblads styrkor är att hon på ett naturligt sätt kan kombinera sin mjuka personlighet med en rak och okomplicerad hållning.

 

För mig och säkert många andra är det viktigt att de personer som knyts till kundnära uppdrag har förmågan att sätta sig in i verksamheten och samarbeta på alla nivåer med alla typer av personligheter. Då krävs lång erfarenhet vilket Ulrika Sundblad onekligen har."

 

 

"Jag har under många år arbetat för och med

Ulrika Sundblad. Redan från första tillfället fanns

ett driv och ett brinnande intresse att få andra att lyckas.

 

En kombination av affärsnäsa, ambition och engagemang har utvecklat Ulrika Sundblad till en mycket professionell partner. Hennes förmåga att

få människor att använda telefonen som det fantastiska säljhjälpmedel den är, är utan tvekan bevisad.

 

Under de senaste åren själva haft stor glädje av den kunskapen i vår verksamhet. Att samarbeta med Ulrika Sundblad innebär att själv bliutmanad och engagerad på ett mycket positivt sätt."

Claes Nittzell, Atoll AB, Partner

 

 

Copyright © Ulrika Sundblad. All Rights Reserved